Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Zamilovaná Ester Ledecká má nového přítele: Ráda to střídám!

Autor: ris

Sezona je za dveřmi a dvojnásobná olympijská šampionka Ester Ledecká (26) září radostí. Nejen proto, že už zase řeže oblouky na evropských ledovcích, ale také díky štěstí, které ji potkalo v soukromém životě. Má nového chlapa, svěřila se Blesku.

Na soukromí nemá kvůli sportu tolik času, lásce ale neporučíš. Přece v nejlepších letech nezůstane na ocet. S dřevorubcem Petrem Petřekem už to však netáhne. „Ano, jsem zadaná, ale už dávno s někým jiným. Já to ráda střídám,“ smála se na křtu knihy jejího tatínka Janka »Verše potrhlé«.

O ctitele nemá sněhová královna nouzi, tak proč toho nevyužít. „Mám spoustu kamarádů, a protože dělám to, co dělám, tak to ani jinak nejde. Musím být flexibilnější,“ řekla v dobrém rozmaru.

Konkrétnější být nechtěla. Jen nastínila, že její nová láska je součástí bílého cirkusu. „Jo, v podstatě jo.“ A víc ani muk. Natož aby řekla jméno pana Dokonalého. „To teda neprozradím. Divíte se?“ dodala šibalka před startem Světového poháru, který otevře brány už v sobotu 23. října tradičním obřím slalomem v rakouském Söldenu.

Ester Ledecká přiznala rozchod s dřevorubcem! Ale už má jiného frajera
Video se připravuje ...

Ledecká věří, že bude opět úspěšná
Ledecká věří, že bude opět úspěšná