Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tenisová megastar Andre Agassi: Bojí se o život!

Autor: ris

22. října chystají pompézně oslavit dvacetileté výročí sňatku, jejich idylku teď však kalí strach o život. Legendární tenista Andre Agassi (51), manžel ještě legendárnější Steffi Grafové (52), čelí nechutným výhrůžkám smrti.

Miliony na kontech, ale to nejcennější, co mají, je jejich soukromí. Také si ho bedlivě střeží. Ráně do zátylku od vlastní rodiny ale čelit nešlo. Podle německého deníku Bild má na Agassiho spadeno jeho starší sestra Rita (60).

Ta mu údajně prostřednictvím instagramu poslala několik zpráv. A blahopřání k výročí to tedy rozhodně nebylo. „Ku**a, nenávidím tě! Chci, abys zemřel,“ chrlila ze sebe. „Usmažíš se v pekle a já se budu smát tomu, jak křičíš bolestí,“ dodala.

Proč je Rita plná nenávisti? Agassi s rodinou poskytl zázemí jejímu synovi Skylarovi (35), jehož se matka zřekla, poněvadž prý nesouhlasila s jeho způsobem života.

Agassi nebere její slova na lehkou váhu a dokonce zvažuje, že sobě i rodině najme ochranku. Přitom jeho snahou bylo, sestru se synem usmířit, tak aby rodina normálně fungovala. Teď je dohoda a urovnání sporu v nedohlednu.

Slavný tenisový pár Steffi Grafová a Andre Agassi
Slavný tenisový pár Steffi Grafová a Andre Agassi

.