Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

České hvězdy dostaly odměnu za Stanley Cup: Tajemství otevíracího prstenu!

Autor: pet

Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže. Jeden všechny přivede, se Stanley Cupem sváže. Čeští hokejisté Ondřej Palát (30) a Jan Rutta (31) konečně dostali nové prsteny za obhajobu prvenství v NHL.

Podruhé za sebou si navlékli prsteny pro vítěze Stanley Cupu, a na památku tak mají další skvostné kousky. Jejich ruce budou zdobit hotové poklady. Prsteny jsou vyrobeny ze čtrnáctikarátového bílého zlata, jsou pokryté 338 diamanty a 52 safíry a téměř 32karátovými drahokamy.

Vyrytý podpis Prsteny však nejsou unikátní jen svojí materiální cenou. Pro každého z hráčů jde totiž o památku na celý život. Kromě společných znaků, jako jsou logo, připomínka všech sérií play off nebo pocitů během cesty za Stanley Cupem, nese každý jeden prsten také jméno hráče, jeho číslo, a dokonce i vyrytý podpis.

Slavnostní předávání byla jako každý rok velká sláva, Palát s sebou vzal manželku Báru a Rutta zase vytáhl přítelkyni Denisu. A to už podruhé za sebou. Pokud »Blesky« budou tímhle tempem pokračovat, hráči a jejich dámy brzy nebudou mít volné prsty.

Tajemství kouzelného prstenu pro šampiony NHLFoto ABL

INSIDER o Tampě: Za rok zlatý hattrick? Palát jedním z NEJ Čechů historie
Video se připravuje ...