Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rutta má diamanty a safíry. Dostal prsten za Stanley Cup a uhranul partnerku!

Autor: np

Jeden klenot už doma měl. Teď hokejistovi Janu Ruttovi (30) přibyl druhý. Hokejisté Tampy Bay přebrali prsteny za loňský triumf ve Stanley Cupu a 557 diamantů na něm udělalo na přítelkyni českého obránce velký dojem.

Její táta David Volek odehrál v NHL 411 zápasů, ale s Islanders se dostal nejdál do konferenčního finále. Obdivovat krásu prstenu šampionů tak může Denisa až teď. „To je neskutečné,“ plesala s památkou nevyčíslitelné hodnoty na ruce. „Jeden prsten vládne všem,“ dodala legendární hlášku z Pána prstenů.

Lightning, kteří v zářijovém boji o titul přemohli Dallas (4:2), si s ním opravdu vyhráli. Je ze čtrnáctikarátového bílého zlata, zdobí ho 557 diamantů a 81 safírů. S motivem Stanley Cupu na vrchu prstenu lze otočit a má na sobě řadu symbolických informací: třeba počet minut odehraných během play off v prodloužení (216:14), výsledky jednotlivých sérií nebo heslo Gravy train, což je název písně, která se hraje v kabině po vítězství, ale také slangový výraz pro snadné vydělávání peněz.

Jan Rutta se Stanley Cupem
Jan Rutta se Stanley Cupem