Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Svalnatý milenec Vlhové promluvil o "zlém trenérovi"! Kdy bude svatba?

Autor: ris

Respektovaný kouč Livio Magoni ji sice ve Světovém poháru dovedl k celkovému triumfu, jeho drsné metody ale lyžařka Petra Vlhová po zlomové sezoně sepsula a temperamentního Itala poslala k vodě! To na svého milovaného partnera Michala Kyselicu se může spolehnout. V dobrém i zlém!

Slovenka si svého svalovce musí cenit nejen pro jeho vzhled, ale také upřímnost. Tu potvrdil i v rozhovoru pro web šport24.sk. Nenáviděného Magoniho vykreslil přece jen vlídněji než jeho slavná láska. „Osobně si myslím, že v ten daný moment byl pro ni nejlepší trenér na světě,“ řekl otevřeně. „Každopádně, všechno se děje pro něco, všechno má svůj určitý vývoj a pravděpodobně už sama v sobě cítila, že jí tato spolupráce nevyhovuje,“ dodal.

A tak se Petra rozhodla pro změnu a do týmu najala neméně uznávaného Maura Piniho, který na jejím obličeji znovu vykouzlil úsměv. „Je mnohem více sama sebou. Tím, že už dosáhla většího úspěchu, věří si mnohem více. Řekl bych, že lyžování už není z její strany sílené, ale přirozené. A právě to by jí mohlo umožnit dosahovat stokrát lepších výsledků,“ myslí si marketér Michal.

Se specialistkou na točivé disciplíny randí přes dva roky. Veselka se ale pod Tatrami zatím nechystá. O svatbě mezi nimi ještě nepadlo ani slovo. „Je to věc, která musí přijít přirozeně v pravý čas. Není to téma, o němž bychom se teď bavili. Dnes jsou aktuální úplně jiné věci,“ vysvětlil Kyselica.

Partner Petry Vlhové Michal Kyselica
Partner Petry Vlhové Michal Kyselica