Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nečekaná slova Dominiky Cibulkové: Otevřeně o druhém dítěti!

Autor: ptr

Bývalá tenisová hvězda Dominika Cibulková (32) dala fanouškům šanci zeptat se jí na otázky, které je zajímají. A zodpověděla i otázky na tělo, které se týkají jejího rodinného života. Slovenská celebrita se stala minulý rok maminkou a tak není divu, že se obdivovatelé ptali i na plány ohledně dalších dětí.

V červnu roku 2020 se Dominika dočkala a na svět přivedla vytouženého potomka. S manželem Michalem Navarou pojmenovali prvorozeného synáčka Jakub. A jak to tedy bude s potenciálním sourozencem roztomilého klučiny? „Sourozence pro Jakubka určitě chceme. Manžel by chtěl nejradši hned, ale já ještě potřebuji dát tělu chvilku vydechnout, takže máme ještě chvíli čas,“ svěřila se fanouškům Cibulková .

Se svým prvním synem se velmi ráda chlubí na svých sociálních sítích a společné momentky jsou jedna z jejích nejoblíbenějších kratochvílí. Velmi aktivní byla i během samotného těhotenství. Dá se tedy očekávat, že jakmile se jim s manželem zadaří a bude zaděláno na druhé děťátko, tak se to svět ihned dozví. Spokojená rodinka se s takovou novinou jistě nebude tajit.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková se svou rodinkou.
Bývalá tenistka Dominika Cibulková se svou rodinkou.