Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Abidal prosí ženu o odpuštění: Přiznal románek se zmlácenou fotbalistkou!

Autor: sm

Příběh zmlácené fotbalistky PSG, Kheiry Hamraouiové, přináší nejspíš hlubší příběh, než se původně čekalo. Při vyšetřování totiž vyšlo najevo, že napadená Francouzka má nejspíš s bývalou hvězdou Barcelony vřelejší vztahy, než by se mohlo líbit jeho ženě Hayet. Ta nyní zvažuje podání žádosti o rozvod.

Bývalý obránce Barcelony Éric Abidal lítá v pořádném maléru. Během policejního vyšetřování se ukázalo, že fotbalistka Kheira Hamraouiová má SIM kartu, která je vedena na jméno bývalého beka katalánského klubu. Podle zahraničních médií nyní podala jeho žena Hayet žádost o rozvod a uvedla, že Éric přiznal svou nevěru.

„Hayet Abidalová, odpusť mi. Ať už se rozhodneš jakkoli, vždycky budeš ženou mého života a matkou našich úžasných dětí. Zasloužím si to ponížení, i kdyby mě to mělo zabít zaživa. Děkuji Bohu, a pokud Bůh bude chtít, jednoho dne mi odpustíš,“ napsal fotbalista k poslední fotce na svém instagramovém účtu.

Dvojice tvoří pár od roku 2003 a mají spolu pět dětí. Kheiru Hamrouiovou Abidal nejspíš potkal během let 2018 až 2021, kdy v Barceloně zastával pozici fotbalového ředitele, zatímco ona v té době nastupovala za katalánský klub na hřišti.

Aféra vyšla najevo poté, co byla Kheira Hamrouiovoá napadena po týmové večeři. Cestou domů jí z auta, které řídila spoluhráčka Aminata Diallová, vytáhli neznámí útočníci, kteří jí mlátili železnou tyčí do nohou. Původně se pracovalo s verzí, že za útokem stojí právě Diallová, pro kterou mělo být motivem místo v sestavě.

Sama Diallová skončila ve vazbě, ze které byla následně propuštěna. Vyšetřovatelům podle zahraničních médií měla sdělit, že útočníci se během napadení ptali Hamrouiové, zda spí s ženatými muži. Policisté pak zjistili, že má blondýnka svou SIM kartu psanou na Abidalovo jméno. 

Právní zástupci Hayet Abidalové sice popírají, že by s útokem měla mít něco společného, ale vzhledem k okolnostem bude patrně vyzvána, aby se dostavila k výslechu.

Abidalova půvabná manželka Hayet měla podat žádost o rozvod. Fotbalista teď prosí o odpuštění.
Abidalova půvabná manželka Hayet měla podat žádost o rozvod. Fotbalista teď prosí o odpuštění.