Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Obrat v kauze útoku na fotbalistku PSG: Nechala ji zmlátit žárlivá manželka?

Autor: sm

Kauza zmlácené spoluhráčky Barbory Votíkové začíná nabírat na obrátkách. Poté, co se nejprve spekulovalo o tom, že hráčku PSG nechala „na objednávku“ zmlátit sokyně, která s ní bojovala o místo v sestavě, se rýsuje ještě další scénář. Mluví se totiž o tom, zda za útokem mohl stát milostný poměr. Mezitím se na veřejnost dostala fotka zranění, které napadená fotbalistka Kheira Hamraouiová má. Obrázek odrkývají, jak brutální čin musel být... 

Francouzská sportovkyně téměř dva týdny po útoku ukázala, v jakém stavu jsou její nohy, do kterých ji útočníci bili železnou tyčí. Podle obrázků je jasné, že si agresoři nebrali servítky. Fotbalistka kromě se kromě fyzického zotavování rozhodla zahojit také šrámy na duši a hrůzný zážitek zpracovává s pomocí psychologa.

Souběžně pokračuje vyšetřování toho, co bylo motivem útoku. Nejprve se mělo za to, že ze vším stojí spoluhráčka zraněné blondýnky, Aminata Diallová, se kterou bojovala o místo v sestavě slavného francouzského klubu. Tu také policie vzala do vazby a později propustila. Podle informací webu Givemesport.com to ale vypadá, že dala policii zajímavou stopu. 

Právě Diallová byla útoku přítomná, jelikož řídila auto, ze kterého útočníci napadenou fotbalistku vytáhli. Diallová údajně slyšela, jak muži na blondýnku během mlácení křičeli: „Tak co, spíš s ženatými muži?“

Nyní tak vyšetřovatelé zkoumají milostný trojúhelník, který měl vzniknout mezi Hamraouiovou, bývalým fotbalistou Ericem Abidalem a jeho ženou, která na manželovy pletky přišla. Policisté se touto možností začali zabývat také kvůli tomu, že SIM karta, kterou fotbalistka PSG používá, je registrována právě na Abidalovo jméno.

Bývalý fotbalista Barcelony byl již vyslechnout policií a ačkoliv on sám mezi podezřelými není, jeho žena Hayet by bohužel do této role poměrně pasovala. Podle neoficiálních zpráv se totiž mluví o tom, že mezi blondýnkou a někdejším fotbalovým obráncem byl milostný poměr.

Fotbalistka PSG byla napadena 4. listopadu po týmové večeři. Podle francouzských médií došlo k útoku poblíž Boulogneského lesíka, kde dva maskovaní muži vytáhli fotbalistku z auta, které řídila právě její spoluhráčka Aminata Diallová.

Útočníci si počínali dost surově...
Útočníci si počínali dost surově...