Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Hvězdný Lewis Hamilton prodal byt za 1,1 miliardy: Dechberoucí luxus!

Autor: ptr

Patří k největším hvězdám celé historie seriálu formule 1 a tak rozhodně netrpí nouzí. Britský pilot Lewis Hamilton se i tak rozhodl prodat svou chloubu, kterou luxusní penthouse v New Yorku rozhodně byl. Tomu také odpovídala prodejní cena, kterou nový majitel musel vyplatit, neuvěřitelný luxus ho přišel na těžko uvěřitelných 49,5 milionu dolarů (v přepočtu zhruba 1,12 miliardy korun).

A co za tak šílený obnos může člověk očekávat? Byt se nachází v krásném domě 443 na Greenwich Street. Budova leží v místní části spodního Manhattanu známé jako Tribeca. Ta bývala průmyslovou zónou, ale prošla výraznou revitalizací a dnes je vyhledávanou adresou. Samotný penthouse pak zabírá přes dvanáct tisíc metrů čtverečních na třech podlažích, má šest ložnic, šest koupelen, několik teras, bazén a dvě parkovací místa.

Hamilton , který aktuálně bojuje o rekordní osmý titul mistra světa, se tak vzdal pořádného přepychu. Ovšem ani při svých dalších návštěvách New Yorku nebude bezdomovcem. Vlastní totiž další rozlehlý penthouse hned ve vedlejší ulici Vestry. Nyní se už ale jeho zrak jistě upíná k víkendovému rozuzlení letošního šampionátu, kde se přetahuje o prvenství s Maxem Verstappenem. Před posledním závodem roku v Abú Zabí má spolu s Nizozemcem shodný počet bodů.

Lewis Hamilton prodal luxusní penthouse na Greenwich Street v New Yorku.
Lewis Hamilton prodal luxusní penthouse na Greenwich Street v New Yorku.