Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šťastný Bode Miller: Tři roky po smrti dcery se dočkal holčičky. Manželka rodila doma!

Čtyřnásobný mistr světa a olympijský šampion v alpském lyžování Bode Miller (44) je poosmé tátou. Manželka Morgan (34) mu 26. listopadu doma v Kalifornii dala za dohledu porodní asistentky dcerku!  Šťastný pár o tom informoval prostřednictvím magazínu People!

Holčička měřila 56 centimetrů a vážila 3,8 kilo. Millerovi teď dumají, jak ji vlastně pojmenují. „Je prostě dokonalá. Přivést ji na svět bylo perfektní tečkou k uzavření kapitoly; rozrůstání naší rodiny,“ řekla maminka, které šest porodů zřejmě už stačilo.

Morgan a Bode, který má z předchozích vztahů syna Natea (8) a dceru Dace (13), společně vychovávají dvojčata Ashera a Aksela (2), syny Eastona (3) a Nashe (6). Jejich Dívenka Emeline se před třemi lety ve věku devatenáct měsíců utopila.

„Naše dvojčata jsou teď jen o tři dny mladší, než Emmy, když se to tehdy stalo. Kdyby se jim událo to samé, mají schopnost přežít. Kdybych tehdy věděla, co vím teď, moje dcera by byla naživu,“ zoufala si letos v létě nešťastná Morgan.

Aby rodiče další tragédii předešli, dávali dalším potomkům od jejich prvních měsíců lekce plavání. A ne jinak tomu bude u nového dědice. Další tragédii nechtějí dopustit. „Bode mi den po narození dcery řekl, že šťastnější se v životě nikdy necítil,“ dodala Morgan.  

Rodina Bode Millera se těší na dvojčátka, které jsou na cestě
Rodina Bode Millera se těší na dvojčátka, které jsou na cestě