Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Radostná novina u Bartošáka: Příští Vánoce oslaví ve čtyřech!

Autor: sm

Vánoční fotografie zpestřil někdejčí reprezentační gólman pořádně pikantní novinkou. Se svou manželkou Dominikou se brzy dočkají druhého potomka!

„Parta čtyř dobrých lidí,“ napsal Patrik Bartošák ke společné fotce v pyžamech. Zatímco on drží v náručí syna Damiana (2), jeho žena Dominika v rukou drží fotky ultrazvuku.

Bartošák v minulé sezóně působil ve Finsku, pak se s rodinou přestěhoval do Ruska, kde v KHL momentálně chytá za tým Amur Chabarovsk. 

Když se v roce 2019 představil v národní reprezentaci během mistrovství světa, hokejoví fanoušci i experti do jeho budoucnosti vkládali velké naděje. Po přestupu z Vítkovic do Třince ale přišlo lehké zaškobrtnutí, kterým na sebe Bartošák přitáhl velkou pozornost. 

Jeho trable v osobním životě jej dostaly do úzkých. „Dostal jsem se do osobních problémů, které mě přiměly přerušit sportovní kariéru. V poslední době bojuji s psychickým onemocněním, které jsem bohužel řešil v kombinaci s alkoholem. Svoji situaci si uvědomuji, vyhledal jsem odborníky a podstoupím léčení,“ přiznal tehdy pro web Ocelářů.

Teď to ale vypadá, že se rodákovi z Kopřivnice blýská na lepší časy. Letos kromě změny angažmá přišla také svatba s nádhernou přítelkyní Dominikou a co nevidět se jejich společný syn Damian dočká sourozence.

Na sourozence se těší také malý Damian.
Na sourozence se těší také malý Damian.