Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Růžičková vyzdobila i záchod: Domácnost slavného trenéra vyhlíží Vánoce

Autor: vba

Do Štědrého dne sice zbývá ještě více než měsíc, v domě hokejového kouče Vladimíra Růžičky (58) je už ale vše připraveno na dárky. Jeho manželka Maruška (33) má kompletně nazdobeno.

Paní Růžičková vytáhla ze skříně dekorace snad ještě dříve než obchodní centra a vilu ve Spořicích u Chomutova, kde s novým koučem Litvínova žije už více než pět let, obsypala ozdobami. „Když milujete Vánoce!“ rozplývá se Marie na videu, v němž všem fanouškům ukázala, jak jejich rodina bude svátky slavit.

Všechny místnosti už jsou pokryty výzdobou, samozřejmě nechybí stromek, ale k vidění jsou i sněhuláci, bezpočet ponožek od Santy či dokonce jeho trpasličí pomocníci v koupelně! „P.S. Adventní věnec bude jiný. Teď jen provizorní,“ omlouvá se ještě Maruška.

Světla svítí

Samostatný příspěvek pak věnovala stromečku. Paní Růžičková totiž rozhodně nepatří mezi ty, kteří se s jeho sháněním stresují na poslední chvíli. Kdepak, u ní doma už umělý smrk stojí bohatě ozdoben až po špičku a svítí doslova všemi barvami!

Proč ale tak brzo? Zřejmě i proto, že její manžel vzal nedávno post trenéra v Litvínově a právě vánoční svátky jsou v extraligovém programu docela hektické. Vždyť hned na Štěpána se bude s Vervou rvát proti Jágrovu Kladnu. Tak ať si tu vánoční atmosféru doma stihne pořádně užít!

Manželka Vladimíra Růžičky je na Vánoce připravená. Fanoušky provedla po bytě, kde už má sváteční výzdobu.
Manželka Vladimíra Růžičky je na Vánoce připravená. Fanoušky provedla po bytě, kde už má sváteční výzdobu.