Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Utajovaný vztah Nedvěda a Rolins: První zamilované foto!

Autor: sm

Půl roku trvalo, než šli s kůží na trh! Poté, co Dara Rolins (49) přiznala vztah s fotbalovým velikánem Pavlem Nedvědem (49), se slovenská zpěvačka pochlubila prvními společnými snímky. A přidala také tajemný vzkaz.

Zamilovanost z fotek jenom sálá. Sdílené snímky ukazují blonďatou dvojici na terase, kde si „Grande Paolo“ vychutnává po doušcích malou italskou kávu, oslazenou přítomností jeho čerstvé lásky Dary. Na jedné z fotek pak svou drahou polovičku líbá na čelo.

„Nech si to pro sebe, dokud nevíš, že je to trvalé,“ vložila mezi fotky Dara Rolins. Pravdou je, že dvojici se povedlo vztah tutlat dlouhých šest měsíců! Společně už tak očividně prošli i chvílemi, které pro ně nebyly příjemné a vztah prověřily.

Na Daru se letos v srpnu snesla kritika poté, co vydal knihu advokát, jenž zastupoval rodinu muže, který zemřel po střetu s vozem, za jehož volantem slovenská zpěvačka seděla. Podle něj totiž blondýnku přinutila zaplatit rodině až exekuce.

Oproti tomu jméno Pavla Nedvěda je v poslední době skloňováno především v souvislosti s finanční aférou Juventusu. Slavný italský klub podle všeho neměl úplně v pořádku účetnictví.

Jak to podle fotek vypadá, láska mezi párem jenom vzketá, nepříznivým okolnostem navzdory.

Dara Rolins zveřejnila první zamilované fotky s Pavlem Nedvědem.
Dara Rolins zveřejnila první zamilované fotky s Pavlem Nedvědem.