Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hokejová legenda Jágr k nepoznání: Santou kvůli podpoře!

Autor: ptr

Je jednou z největších hvězd celé hokejové historie, ale umí si udělat srandu i sám ze sebe. Kladenský patriot Jaromír Jágr (49) se vymódil jako pravý Santa Claus a byl od svého vzoru k nepoznání! K ruce měl svého kamaráda Petra Větrovského, který byl také povedeným dvojníkem vánočního dobračiska.

Snahu konat dobro má od nepaměti, ale tentokrát se Jaromír vžil do své role dokonale. V typickém červeném kostýmu a s pořádným plnovousem vedl rozmluvu s druhým Santovým dvojníkem. „ A co děláš teďkon? Pořád plníš ty přání?“ Ptal se dobře naložený hokejista. „Hele, hele, ani moc ne. Oni lidi jsou nevděčný. Jenom výjimečně,“ odvětil Větrovský.

Pak už oba odhalili, proč vlastně k celému spotu došlo. Chtěli podpořit zpěvačku Elizabeth Kopeckou , která aktuálně válčí v soutěži Superstar. Tam se přihlásila na popud svého bývalého zaměstnavatele Jágra a blízký vztah jim očividně vydržel až do dnešních dní.

„Tohle video mě neskutečně dojalo. Děkuji nejlepšímu Jaromíru Jágrovi a Petru Větrovskému. Z kladenské kabiny jsem teď v Superstar,“ poděkovala za video sama zpěvačka. Uvidíme, zda podpora od takové legendy vynese nadějné Elizabeth celkové vítězství v populární pěvecké soutěži.

Jaromír Jágr a Petr Větrovský se převlékli za Santu.
Jaromír Jágr a Petr Větrovský se převlékli za Santu.