Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jágr cukruje s krásnou Dominikou, ale: Ztratil jsem chuť na sex!

Autor: mib

Hrající majitel hokejových Rytířů Jaromír Jágr (49) se stará v Kladně o klub jako o dítě. Školákům předává zkušenosti. Ale není čas si pořídit svého potomka? Blesk dostal šokující odpověď!

Jágr přijel jako hlavní tvář projektu Škola hokejových talentů na zimák do Kralup pozdravit žáky 6. až 8. tříd, kteří by jednou chtěli být jako on. Stát se legendou. Lídra nevychováš „Hele, támhle je,“ ukazovali malí kluci rodičům legendární »68« u ledu.

Nejproduktivnější Evropan v dějinách NHL se s některými vyfotil a mezitím dumal, jak by inspiroval ostatní. „Já jsem si v 16 letech řekl, že budu nejlepší na světě… Když něčemu věříš a nepřemýšlíš o tom, tak se to stane aspoň jednou, než umřeš,“ zamyslel se. „Ale lídr se nedá vychovat, to musíš mít v sobě. Jde o to, aby jim trenéři ukázali správnou cestu,“ dodal Jágr.

Český hokej by potřeboval, aby vyrůstalo více takových hráčů jako Jágr nebo jeho nástupce David Pastrňák z Bostonu (25). „Ale bylo by smutný, kdyby měli vzor v padesátiletým dědkovi,“ rozesmál se olympijský vítěz z Nagana.

Na druhou stranu proč hledat nového Jágra mezi stovkami dětí, když by si Jarda mohl udělat s přítelkyní Dominikou (26) vlastní miminko? „Mám už tři děti, ale nikomu to neříkej,“ odpověděl s humorem sobě vlastním na dotaz Blesku. Ale to se moc neslučuje s jeho žertíkem, který pronesl na začátku: „Já jsem kvůli koronaviru úplně ztratil chuť… na sex!“

Legendární Jaromír Jágr se svou láskou Dominikou.
Legendární Jaromír Jágr se svou láskou Dominikou.