Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Manželka Adama Ondry se pochlubila: Děťátko roste každým dnem!

Autor: ptr

Rok 2021 pro ně byl mimořádně úspěšný, ale nyní čekají na okamžik, který to vše přebije. Prvního září měli svatbu a těsně před Vánocemi oznámili, že čekají první přírůstek do rodiny. Lezec Adam Ondra (28) tak s manželkou Ivou (26) v květnu oslaví ten největší zázrak a to zrození nového života.

Láska už jim drží více než osm let a tak je logické, že na svět přivedou děťátko, které definitivně stvrdí vznik rodiny. Krásná Iva už je v třiadvacátém týdnu a tak se pochlubila rostoucím bříškem. I když nejdříve si trochu pohrála s úhlem pohledu. „Nevypadá to jako 23. týden těhotenství že?“ Položila otázku při čelním pohledu, kde dokázala svůj »pupek« dokonale ukrýt.

Následně už zvolila boční pohled, kde je vše krásně patrné. „Takhle už to vidět je. Každým dnem rosteme (oba dva),“ přidala další popisky. Sympatická brunetka si očividně kouzelné období užívá a na potomka se moc těší. Vždyť už před měsícem se budoucí rodiče chlubili jeho akčností, kterou jistě zdědil po nich. „Náš drobeček už je pěkně aktivní a nemůže se dočkat, až se v květnu podívá na svět,“ ohlásili.

Iva u fotky z hor také přiznala, že její oblečení už začíná být pořádně těsné. 
„Miminko už je moc velké, abych mohla nosit bundu správně. Čas na tátovo oblečení,“ napsala Ondrova přítelkyně pobaveně.

Iva se pochlubila rostoucím bříškem.
Iva se pochlubila rostoucím bříškem.