Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Korda s Nedvědovou si užili Australian Open: Ivanka poprvé u protinožců!

Autor: ptr

Láska mladého tenisty Sebastiana Kordy (21) a dcery fotbalového internacionála Pavla Nedvěda Ivany vzkvétá i v těžkých podmínkách doby covidové. Zamilovaný pár si užil společný čas i v restrikcemi svírané Austrálii během prvního grandslamu sezony.

Sebastian byl v Melbourne samozřejmě především »pracovně«, když válčil o co nejlepší výsledek na Australian Open. To jeho milovaná Ivanka si na nejmenší kontinent zaletěla zafandit a pokochat se místními krásami. Celkem spokojeni nakonec zřejmě odjeli oba.

Mladý Korda si odbyl debut na tomto prestižním turnaji a dostal se do třetího kola. Stále má však co dohánět, vždyť jeho otec Petr zde oslavil svůj jediný grandslamový titul v roce 1998. Sebastian má však před sebou mnoho let, kdy bude moci svého slavného tátu minimálně dorovnat.

To Ivana si při své první návštěvě Austrálie užívala místní fauny a architektury. Poctivě zásobovala své kamarády, známé a fanoušky fotkami na Instagramu a chodila podporovat svého miláčka. Výlet se vyvedl a spokojená Ivanka v pondělí ráno přistála zpět ve vymrzlé Evropě.

Zamilovaný pár Sebastian Korda a Ivana Nedvědová.
Zamilovaný pár Sebastian Korda a Ivana Nedvědová.