Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Ruská vzpěračka Schwarzeneggera obdivovala, teď ji vytočil: Přijďte na frontu, vzkazuje

Autor: sm

Lásku k Terminátorovi vystřídala nenávist! Ruská vzpěračka a milovnice tamní komunistické strany Maryana Naumovová (22) měla kulturistu Arnolda Schwarzeneggera za svého velkého idola. V minulosti se jí dokonce povedlo s vídeňským rodákem setkat na jedné ze soutěží, které se silná Ruska účastnila. Teď ji ale sportovní hvězda vytočila svou snahou odhalit jejím krajanům pravdu. Maryana proto natočila video, ve kterém se »Arnieho« snažila utlouct vládní propagandou!

Více než pětiminutový komentář, který Maryana natočila s hlavičkou »Ruská hodina« je její reakcí na Schwarzeneggerova slova o tom, že informace, které ruská vláda předkládá tamním obyvatelům, se nezakládají na pravdě.

To ovšem byla jedna z mnoha věcí, kterými ruskou sportovkyni, jež před lety byla usvědčena z dopingu, pořádně naštval. „Jsem si jistá, že si mě pamatujete,“ začíná Maryana sebevědomě komentář, v jehož počátku popisuje, že se společně setkali v době, kdy ji bylo 15 let a ona trhla rekord na Arnodlově soutěži. Ze schůzky si odnesla své nejlepší pocity, mimo jiné protože ji nadchl tím, jak se zajímal o Rusko.

Pak už ale přešla rovnou k věci a snažila se bývalého guvernéra Kalifornie přesvědčit, že jeho názor je tak trochu »mimo mísu«. Podle dívky, která sympatizuje s ruskou komunistickou stranou, žije v alternativní a imaginární realitě.

Maryana ve většině videa spíše tlumočí kremelskou propagandu a v jedné pasáži tvrdí, že její přátelé z Donbasu, který sama od začátku roku 2014 navštívila údajně až dvacetkrát, ji kdysi dali pro Arnolda fotky a vzkazy, ve kterých se na kulturistickou ikonu obraceli s prosbou o radu či pomoc, jak v oblasti, které svíraly tvrdé boje, mohou pracovat na svých cílech.

Vzkazy přeložila a později je slavnému sportovci předala. „Řekl jste: »Ukrajina. Ano, ano. Vím. Podívám se, kouknu na to!« a dal jste obálku svému asistentovi. Pane Schawrzeneggře, viděla jsem Vaše zprávy mým krajanům Rusům a očividně jste na ty dopisy »nekoukl« i když jste mi to slíbil,“ podezírá ho dívla, na jejímž profilu nechybí fotky s Leninovou bustou nebo se zbraněmi.

Maryana ve videu pochopitelně »speciální vojenskou operaci« obhajuje v duchu putinovy propagandy - Ukrajinci jsou nacisti a od počátku nepokojů na Donbasu zemřelo přes čtrnáct tisíc lidí. Těm podle vzpěračky vůbec nepomohlo to, že je Zelenskyj Žid, na což Arnold poukázal v souvislosti s ruskou snahou zemi »denacifikovat«. 

Kromě toho Maryana také slavnému »Terminátorovi« předhodila americké vojenské akce v Iráku. Sama na závěr videa říká, že se na Donbas pojede brzy znova podívat a navrhuje Schawrzeneggerovi, aby se k ní připojil: „Zvu vás, abyste všechno viděl na vlastní oči. Nepřiklánějte se na stranu Skynetu, Terminátore,“ vybízí jej.