Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Olympijská šampionka a Putinova milenka Kabajevová: Vyhostí ji ze Švýcarska?!

Autor: ptr

Údajná milenka ruského prezidenta Vladimira Putina (69) má pořádný problém. Alina Kabajevová (38) má aktuálně pobývat ve Švýcarsku a právě to je trnem v oku mnoha občanům Ukrajiny, Ruska a Běloruska. To vedlo k sepsání petice pod heslem „Spojte Evu Braunovou s jejím Führerem“.

Právě odkazem na slavnou dvojici z historie chtějí ukázat, jaký je vztah mezi Kabajevovou a Putinem . Autorům petice se především nelíbí, že se nejbližší ruského despoty můžou schovávat v jedné z nejbezpečnějších zemí světa, když na Ukrajině zuří válka právě kvůli Putinovi. Že nejsou ve svém smýšlení osamoceni, dokazuje jednoduchý fakt, že petici již podepsalo téměř padesát tisíc lidí.

Cílem výzvy je, aby byla Alina Kabajevová zbavena švýcarského občanství a byly prověřeny finanční prostředky, které sloužily k nákupu nemovitostí, v nichž pobývá. „Budeme chtít dosáhnout spravedlnosti všemi možnými způsoby. Pokud bude odhalena korupce švýcarských politických představitelů, která umožnila Alině Kabajevové získat švýcarské občanství obcházením zákonných postupů nebo pravidel, budeme usilovat o zveřejnění této skutečnosti,“ stojí v prohlášení.

Občané tří států, kteří jsou pod peticí podepsaní, proto vyzvali Švýcarskou konfederaci aby dále nerozdělovala milence, ale naopak pomohla v jejich opětovném spojení v ruském bunkru, kde se s největší pravděpodobností aktuálně Vladimir Putin skrývá.

Putinova milenka Alina Kabajevová
Putinova milenka Alina Kabajevová