Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Jágr vyrazil s Rytíři na soustředění: Tatry, karty, líbačka!

Autor: vba, red

Více než měsíc na jednom místě? To by bylo na zbláznění. Šéf klubu Jaromír Jágr tak svým svěřencům naordinoval při čekání na barážovou bitvu týdenní pobyt na Slovensku! 

Dlouhá 40denní pauza od posledního zápasu v extralize po start baráže o uhájení nejvyšší soutěže se Rytířům už pomalu chýlí ke konci. O velikonocích rozjedou sérii proti vítězi I. ligy (Vsetín nebo Jihlava) a čeká se drsná až krvavá bitva o bytí a nebytí.

Kladno proto týmu naplánovalo jako zpestření soustředění pod Tatrami. Přesně tak si to ostatně už na začátku března plánoval útočník Nicolas Hlava. „Ta pauza bude hodně náročná na hlavu. Snad zbude čas na nějaké hory, abychom si ji pro čistili,“ pravil. A teď se všichni Rytíři dočkali soustředění v Liptovském Mikuláši!

6,5hodinovou štreku Pendolinem do Tater si plejeři vyplnili mariáškem, před tou zpáteční ale zřejmě žádnou lyžovačku na svazích nestihnou. Na programu mají hlavně dva zápasy proti domácímu mančaftu, který na Slovensku také spadl do baráže.

Karban a týmová pohodička ve vlaku se ale netýkaly zkušené trojice Jágr , Plekanec a Janus, kteří jako jediní cestovali autem po vlastní ose. »Džegr« má navíc ještě jednu specialitku, na rozdíl od spoluhráčů s sebou vzal i svou drahou polovičku Dominiku.

Hned po příjezdu si ale šli každý svou cestou. »Džegr« se se svou láskou rozloučil u auta polibkem a utíkal na první trénink. Dominika si pak vyrazila užívat tatranské přírody. „Můj výraz mluví za vše. Hory miluji, ať už v zimě nebo létě,“ napsala k rozesmáté fotce na instagram.

Jágrovo Kladno se chystá na baráž na Slovensku.
Jágrovo Kladno se chystá na baráž na Slovensku.

Jágr slaví 50! Podívejte se na gratulace od zámořských i českých hvězd
Video se připravuje ...