Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

„Do pr****!,“ klel Tiger Woods při návratu. Televize se musela omluvit

Autor: pl

Jeho comeback po děsivé autonehodě sleduje celý golfový svět. Na trénink před turnajem v Augustě se přišel podívat velmi početný dav fanoušků. Včera už hrál legendární Tiger Woods naostro. Výsledek po prvním kole? Dělené desáté místo, což odpovídá prognózám. Po jednom z odpalů na deváté jamce si ale vulgárně zanadával.

Ze začátku šlo všechno relativně dobře. Jenže pak přišla osmá jamka, a s ní i začátek Woodsových potíží. Nepodařilo se mu pár odpalů, a šel do ztráty. To ještě udržel nervy na uzdě, nicméně na další jamce to přišlo.

„Do pr****!,“ vykřikl šestačtyřicetiletý golfista po dalším nezdaru. A co vulgárnímu projevu konkrétně předcházelo? Odpal, který mířil mezi stromy ještě zůstal bez komentáře. Dalším odpalem sice dostal Woods míček na green, ze kterého se ale rychle odkutálel. To pětinásobného vítěze Masters rozčílilo, a pozdvižení bylo na světě.

„Omlouváme se, pokud jste slyšeli nevhodné výrazy, ale Tiger Woods podlehl emocím“ zareagoval pohotově komentátor televizní stanice Sky Sports Andrew Coltart. „Když Woods řekl ,Dostaň se tam´, myslel tím, aby se míček dostal na green. Poté, co se tak nestalo, byl překvapen, a na řadu přišla frustrace,“ přiblížil Coltart situaci divákům. Ani Woods, ani zástupci televizní stanice ale pokutu neobdrželi.

Golfová legenda Tiger Woods.
Golfová legenda Tiger Woods.