Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zdrcenou rodinu Cristiana Ronalda dojalo gesto rivala: Nikdy nezapomeneme!

Autor: ptr, čtk

Po zřejmě nejtěžším momentu svého života se stáhl do ústraní a plně se věnuje své rodině. Portugalský fotbalový mág Cristiano Ronaldo (37) ale dokázal ocenit krásná gesto odvěkého rivala z Liverpoolu. Fanoušci »Reds« mu při zápase proti jeho Manchesteru United vyjádřili podporu minutovým potleskem a zpěvem ikonické hymny klubu »You'll Never Walk Alone« (Nikdy nepůjdeš sám).

Srdceryvný moment zasáhl nejen Ronalda , ale i všechny účastníky utkání a diváky. „Nikdy nezapomeneme, co jste dnes udělali,“ poděkovala za celou rodinu, která se vyrovnává s hroznou ztrátou, Cristianova sestra Elma. Gesto fanoušků se vrylo do paměti i ostatním, včetně trenéra domácích Jürgena Kloppa. „I když jsme uhráli hodně důležitý a skvělý výsledek, pro mě byla momentem sedmá minuta, kdy lidé ukázali ryzí charakter,“ řekl novinářům.

Právě na sedmou minutu byl hold naplánován a to kvůli číslu, které je s Portugalcem spojené. „Pokud jste tak šťastní, že jdete na dnešní utkání, tak prosím ukažte respekt pro Ronalda a jeho rodinu potleskem, a to v sedmé minutě. Rivalita by měla jít v těch tragických okamžicích stranou. Nikdy nepůjdeš sám CR7 Jr.,“ zmobilizoval fanouškovský účet na sociální síti všechny návštěvníky utkání.

Zpráva o úmrtí jednoho z novorozených dvojčat Cristiana Ronalda obletěla svět v pondělí večer. Portugalská ikona a jeho partnerka Georgina Rodríguezová oznámili zdrcující zprávu na sociálních sítích. Během porodu zemřel chlapec, holčička přežila.

Hvězdný pár Georgina Rodríguezová a Cristiano Ronaldo se vyrovnává s hroznou ztrátou
Hvězdný pár Georgina Rodríguezová a Cristiano Ronaldo se vyrovnává s hroznou ztrátou
Fenomén Ronaldo: kde všude hrál a v čem tkví jeho recept na úspěch?
Video se připravuje ...