Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vtipná gratulace od Jágra k novorozenému synovi: Plekanec vrací úder!

Autor: ptr

Nadšený tatínek Tomáš Plekanec (39) si užívá svého novorozeného synka Olivera a přijímá řadu gratulací. Jednu z nich poslal i jeho spoluhráč a kamarád Jaromír Jágr (50). Ten ovšem nezapomněl na svůj typický humor a připomněl »Plekymu« i jeden neuvážený slib. Ten však neváhal a rýpanec mu obratem vrátil!

Oznámení o tom, že Oliver přišel na svět, poslali Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec do světa v pondělí odpoledne pomocí sociálních sítí. Gratulace létaly ze všech stran, ale jedna přece jen vynikla. Po klasickém přání všeho dobrého totiž legendární »68« navázala trochu štiplavě.

„Jen tobě jsem chtěl, Pleky, napsat, že jsi mi dal dva sliby. Ten první byl, že zařídíš a pohlídáš, aby porod proběhl až po naší baráži o udržení extraligy. To jsi splnil,“ ocenil Jágr, že mu parťák pomohl zachránit nejvyšší soutěž. „Druhý slib byl, že pokud se zachráníme a narodí se syn, bude se jmenovat Jaromír. To jsi nesplnil,“ rýpl si posléze, že se nedočkal slíbeného jmenovce. „Já se nezlobím. Na děti jsi pořád ještě mladý, tak máš ještě šanci splnit to příště,“ dodal na závěr Jaromír.

Plekanec mu ovšem bez váhání vše vrátil. „Milý Jaromíre, děkujeme za krásné a vtipné přání, ale zázraky neumím,“ poděkoval zdvořile za gratulaci. „Každopádně na rozdíl od tebe, na tý kladenský mládeži pracuju, máš nejvyšší čas taky začít,“ dal parťákovi návod, jak se dočkat potomka, co ponese jeho jméno.

Je pravdou, že Tomáš je už čtyřnásobným otcem a má hned tři syny. To legendární Jágr i přes svůj věk zatím stále žádného potomka nemá. Pokud opravdu touží po malém Jaromírkovi, bude se zřejmě muset snažit sám.

Tomáš Plekanec vrátil Jágrovi rýpanec.
Tomáš Plekanec vrátil Jágrovi rýpanec.