Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Klíčové zápasy o titul odpískají sudí spjatí s korupčníkem: Berbrovci v akci!

Autor: nem

Delegace arbitrů je hotová. Na topole podle skal a v řadovce v Plzni – Bolevci exrozvědčík komunistické StB Roman Berbr (67) zatleskal. Do klíčových mačů ligy jdou sudí s ním spjatí!

Dnešní třaskavé duely štvanice za titulem Hradec Králové – Plzeň a Baník Ostrava – Slavia (oba 19:00, O2 TV) odfoukají Ondřej Berka (34) a Petr Hocek (38).

Ádova diskotéka

Berka z Řeporyjí vyfasoval Plzeň. Ano, ten Berka, jenž se celorepublikově proslavil usilovným hopsáním až do roztrhání svého útlého těla na plese Berbrova Západočeského svazu. Viktoriáni mají o dva body víc než sešívaní a při svém vítězství a nevýhře Slavie ve Slezsku budou slavit titul.

Na spadnutí je tedy diskotéka, včetně Tofiho odrhovačky: „Dávej, ber, nedělej fóry,“ na sídlišti v Mladé Boleslavi, kde našli Východočeši azyl. V režii bývalého provozovatele diskotéky v Mostě a dnes majitele Viktorie Adolfa Šádka, s nímž Berka na tom bále protancoval střevíce.

Aby toho nebylo málo, u videa bude sedět Pavel Franěk (48). Muž z Rakovníka a s pověstí plzeňského fandy, jenž přežil Berbra a přežil by snad i křížovou výpravu, kdyby k nějaké směrem do české kopané došlo…

Etika a rotyka

Šéf komise rozhodčích Radek Příhoda (48) je považován za vrchního uklízeče Berbrova – Augiášova korupčního chléva, ovšem tahle nominace se mu hrubě nepovedla. Ba, neprovařených arbitrů je nedostatek, ale v civilu policista Hocek na Slavii v Ostravě? Hocek vyšetřovaný etickou komisí Ligové fotbalové asociace v souvislosti s odposlechy v Berbrově obří úplatkářské kauze?

To může nadělat rotyku v důvěryhodnosti při prvním Hockově chybném zadutí do nástroje a na česko-polském pomezí ho tribuny sežerou zaživa. Vážně není na skladě někdo jiný, předsedo Příhodo?

Roman Berbr byl jedním z nejmocnějších mužů v českém fotbale
Roman Berbr byl jedním z nejmocnějších mužů v českém fotbale