Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dominik Simon po podivném konci na MS: Poslal vzkaz!

Autor: ptr, red

Spekulace ohledně jeho podivně náhlého odjezdu z Finska neustaly, ale Dominik Simon (27) už je doma. Aktuálně tráví čas se svou rodinou a užívá si potřebného klidu po náročné sezoně. S lehkým časovým odstupem poslal vzkaz národnímu týmu, který opustil.

„Dominik po náročné sezoně opustil kvůli osobním a rodinným důvodům mistrovství světa po dvou zápasech v národním mužstvu. Nervy a emoce z ledu a osobního života vynesl i mimo led, když zkoušel vyvolat potyčku se spoluhráčem,“ citoval server iDnes.cz vysvětlení rodinných příslušníků Dominika Simona.

27letý hokejista se měl přímo ve Finsku dostat do konfliktu s obráncem Detroitu Filipem Hronkem. Následně tým opustil.

I přes incident v sobě očividně hořkost vůči reprezentaci necítí. I po urychleném odletu svým dnes již bývalým spoluhráčům fandí a národní dres vnímá jako poctu. „Vždycky Česko,“ zněl nesmírně jednoduchý, ale zároveň výmluvný vzkaz u fotky Simona s legendárním Jaromírem Jágrem na tréninku národního týmu.

Fotografii se vzkazem označil srdíčkem i oficiální profil české hokejové reprezentace a zdá se, že tak opravdu žádné velké spory nepřetrvávají. Dominik si tak na mistrovství náladu po nepříliš vydařeném ročníku nevylepšil a musí doufat, že kalich hořkosti, který si nyní vypil až do dna, byl na dlouhou dobu poslední.

Dominik Simon poslal vzkaz národnímu týmu.
Dominik Simon poslal vzkaz národnímu týmu.