Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy přítelkyně syna Tomáše Řepky: Pochlubila se novou plastikou!

Autor: ptr

Brunetka Anežka Machatová randí se synem známého fotbalového bouřliváka Tomáše Řepky (48). Mladý Tommaso (21) si soukromí střeží, ale svou vnadnou láskou už se pochlubil na Instagramu. Ta ale i přes svou nespornou krásu nebyla spokojena se svým zevnějškem. Na řadu proto přišla plastická operace!

Anežka svým sledujícím přiznala, že měla od malička problém se svým nosem, a proto se rozhodla podstoupit chirurgický zákrok, tzv. »rhinoplastiku«. Úkon, který se dle ceníku jejího lékaře pohybuje v ceně od 38 tisíc korun výše, ji konečně zbavil nechtěného hrbolku.

„Když jsem byla malá, spadla jsem přes řidítka a vytvořila se mi na nosu boulička, která šla vidět jen z profilu. Věděla jsem o ní hlavně já a nebyla jsem spokojená. Proto jsem se rozhodla jít. Jinak můj nos byl sám o sobě malý, proto jsme se s panem doktorem rozhodli ho zjemnit,“ odpověděla Anežka na dotaz, proč na zákrok šla.

Připojila také fotografii zafáčovaného obličeje a přiznala, že pod rčení »pro krásu« se musí trpět by se mohla podepsat. "Já konkrétně měla dost velkou bolest jak nosu, tak zubů a očí. Samozřejmě pak jsou hodně nepříjemné otoky," vysvětlila.

Snad se jí rány rychle zhojí a bude moci vyrazit podpořit svého milého třeba na fotbal. Tomasso totiž se svým tátou kope III. třídu za TJ Sokol Červené Janovice. Krom něj má známý bouřlivák s bývalou manželkou Renátou ještě dceru Veroniku. S modelkou Vlaďkou Erbovou pak desetiletého syna Markuse .

Bývalý reprezentant Tomáš Řepka
Bývalý reprezentant Tomáš Řepka