Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Češi na MS využili volno: Procházky s rodinou i oslava výročí

Úkol splněn, čtvrtfinále zajištěno. Čeští hokejisté v pondělí zvládli zkoušku ohněm, a ve vyrovnaném utkání proti USA vyhráli fotbalovým výsledkem 1:0. Po zápase se několik manželek a přítelkyň hráčů pochlubilo fotkami z večerního  zaslouženého volna. I mimo halu ale hráči vzorně reprezentovali a ohákli se do ,,stejnokroje", který před odletem nafasovali.

Obránce Michal Jordán (31) a útočník Hynek Zohorna (31) vytvořili se svými rodinami celý gang a vyrazili do ulic Tampere. „Tak dobrou,“ napsala na instastories Jordánova manželka Lucie k fotce celé skupiny, na které je půl desáté večer, a přitom je zcela jasná obloha.

To modelka Dominika Benáková nevyrazila ven jen se svým přítelem obráncem Filipem Hronkem (24), ale taky s jeho parťákem z Detroitu, útočníkem Jakubem Vránou (26). S tím má zjevně skvělý vztah. „Best friends (nejlepší přátelé, pozn. red.),“ připsala k fotce, na které ho objímá.

Šest let spolu

Brankářská dvojka nároďáku Marek Langhamer (27) pro změnu oslavil šest let se svou přítelkyní Klárou Sršňovou. Výročí připadlo na úterý, a tak jim jistě možnost pondělního setkání u aperolu, který si krásná brunetka dala, udělala radost. „Šest let, miluju tě,“ přidala partnerka brankáře později ke společné fotce.

Michal Jordán s rozhodčím v zápase proti Norsku
Michal Jordán s rozhodčím v zápase proti Norsku