Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Oslavy hráčů: Kundrátek řádil na Staromáku, party v Nedvědově hospodě

Autor: pl

Konec dramatům, jde se slavit! Hokejoví reprezentanti rozjeli bronzové oslavy naplno. V hospodě, kterou spoluvlastní generální manažer reprezentace Petr Nedvěd se konala soukromá akce. Staroměstské náměstí pro změnu obsadil Tomáš Kundrátek společně s Michalem Jordánem a svými ženami.

Po příletu z Finska se jeden z novinářů ptal Davida Pastrňáka , kde se bude slavit. „To byste chtěli vědět, že?“ řekl s úsměvem. „Co tak k tomu říct. Hledejte, no.“ Nakonec to nebylo až tak složité pátraní.

Hospoda Střídačka, jejímž spolumajitelem je Petr Nedvěd , vydala na instastories zajímavé prohlášení. „Vážení a milí, dnes, tedy 30.5., bude po celý den na Střídačce probíhat akce v uzavřené společnosti,“ stojí ve zprávě.  Není tedy těžké si dát dvě a dvě dohromady, aby člověk zjistil, že bronzová radost se zapíjela především tady.

Nemáte dolar?

Oslavovalo se ale i na Staromáku, i když v mnohem skromnějším počtu, než bývá zvykem. Obranné duo Kundrátek Jordán zamířilo ze Střídačky posedět ke svým ženám, jak dokazují záběry z Kundrátkova „storíčka“. „Nemáte někdo dolar?,“ ptá se společensky unavený Kundrátek.

Jeho manželka ještě zveřejnila fotku, na které Kundrátek leží na zemi společně s dresem. „Někdo ho přijďte zvednout,“ napsala Alannah s nadsázkou v angličtině. Později se k nim přidali i další hráči, jako třeba gólman Lukáš Dostál nebo útočník Matěj Blümel. A na Staromáku jejich noční tah Prahou rozhodně neskončil...

Přílet bronzových hrdinů. Snad nebudeme čekat dalších deset let, věří Hertl
Video se připravuje ...

Reprezentační obránce Tomáš Kundrátek
Reprezentační obránce Tomáš Kundrátek