Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bronzová párty! Kariho medailová sprcha a oslavy ve městě

Autor: sm

Cinklo to! Čeští hokejisté udělali bronzovou medailí radost nejen svému národu, ale také svým okouzlujícím drahým polovičkám, které držely hráčům pěsti v hledišti. S těmi také večer vyrazili do města slavit. Ovšem nejdřív přišlo na řadu zúčtování v kabině, kde veselý zpěv a tanečky doplnily vítěznou sprchu. Tou Červenka s Krejčím spláchli trenéra Jalonena!

Kari Jalonen už chuť úspěchu z minulosti znal. S vybojovanými trofejemi ovšem vždy patřila také nějaká daň v podobě sprchy s medailemi anebo stříhání dohola. A právě studená koupel Fina, který dotáhl Čechy k vytoužené medaili, neminula ani po nedělním zápase. 

„Bylo to pro mne speciální a hodně emotivní, tohle zažijete jednou za život. Teď je čas na oslavy a pivo, potom na odpočinek. Vždyť jsem makal devět týdnů v kuse, je čas se uklidnit,“ smál se Jalonen. 

Sotva trochu utichly radovánky v šatně, hokejisté vyrazili z kabiny za svými půvabnými partnerkami, které jim vzorně během duelu fandily. Pozápasovými momentkami se pochlubily drahé polovičky Tomáše Kundrátka, Matěje Stránského, Matěje Blümela nebo Marka Langhamera. Pánové se v restauraci chopili lahví se zlatavým mokem, dámy zase pozvedly skleničky s vínem. Některé už navíc měly pořádný základ, když si ještě před zápasem připíjely na narozeniny manželky Matěje Stránského.

A vypadá to, že noc byla v Helsinkách pěkně dlouhá. Aby taky ne, rázný řez za  desetiletým čekáním na medaili z mistrovství světa si rozhodně zaslouží pořádně oslavit...

Po vyhraném utkání přišla medailová sprcha!
Po vyhraném utkání přišla medailová sprcha!

Takhle slavili hokejisté bronzovou medaili
Video se připravuje ...