Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rozchod na spadnutí? Shakiře měl být Piqué nevěrný!

Autor: sm

Tohle nikdo nečekal! Hudební diva Shakira a fotbalový obránce Gerard Pique jsou spolu dlouhých 12 let a z jejich vztahu vzešly dvě děti. Teď to ale vypadá, že je se vším konec. Zahraniční média přinesla informaci o tom, že měl být hráč Barcelony své partnerce nevěrný. A rodačka z Kolumbie ho měla dokonce sama načapat!

Informaci přinesl web Marca.com. Pár je spolu od roku 2010 a přesto, že na veselku nikdy nedošlo, jejich vztah vypadal idylicky. Společně vychovávají syny Milana a Sashu. Teď se ale zdá, že jsou tak trochu problémy v ráji.

Objevily se zvěsti o tom, že Piqué se měl přestěhovat do svého mládeneckého domu na ulici Muntaner. Podle listu El Periodico na místě vidělo fotbalistu během uplynulého týdne hned několik sousedů. Prý si také užíval barcelonského nočního života s přítelem Riquim Puigem a jeho skupinou přátel.

List zároveň naznačuje, že důvodem, proč se Shakira a Piqué rozhodli prozatím žít odděleně je to, že půvabná zpěvačka načapala svého partnera s jinou ženou.  Podle El Periodico Piqué často navštěvuje soukromé pokoje barcelonských nočních klubů a na místech byl viděn v doprovodu jiných žen.

Fanoušky zneklidňuje také fakt, že zatímco v minulosti Shakira sdílela pravidelně příspěvky se svým partnerem, nyní je už od března ticho po pěšině. A problémům ve vztahu by nasvědčoval i text její nejnovější písničky, která je plná slov o falešnosti a odmítnutí lítosti...

Ve vztahu zpěvačky a fotbalisty by měl být údajně rozchod na spadnutí
Ve vztahu zpěvačky a fotbalisty by měl být údajně rozchod na spadnutí

Témata:  blesksportBarcelonaKolumbievztahShakira