Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přistiženi po rozchodu. Shakira a Piqué jsou v Česku!

Během víkendu se v Česku pořádal baseballový turnaj do deseti let, který platí za největší v Evropě. Sportovní akce se zúčastnil také syn Shakiry (45) a Gerarda Piqueho (35) Milan, který nastoupil za tým Catalonia. Představení juniora si nenechali ujít ani slavní rodiče, kteří den předtím ohlásili rozchod po dvanáctiletém vztahu!

Shakira byla k vidění mezi ostatními rodiči, jak povzbuzuje svého syna. Přítomen byl i obránce Barcelony Gérard Piqué, ale že by byla k vidění usmiřovací romance? To tedy ne. Kolumbijská zpěvačka se s fotbalistou rozešla poté, co přišla na nevěru. Následoval konec vztahu, který Shakira oznámila v prohlášení. S informací o rozchodu přišla agentura AFP.

Milující rodiče

I přes osobní spory jde ale vidět, že jsou oba milujícími rodiči. Ne každý by měl čerstvě po rozchodu nervy na přítomnost bývalého partnera. Děti jsou tedy pro oba vším.

Týmu jejich syna se nevedlo vůbec špatně. Nakonec se ale do finále neprobojoval, a Shakira s Piquém tak neměli možnost vidět svého potomka slavit. Co se týče samotného turnaje, tak toho zúčastnilo 24 týmů. Osm klubů pocházelo ze zahraničí. Během tří dnů si zahrálo celkem 400 hráčů v 88 odehraných zápasech. Turnaj se konal v Hluboké nad Vltavou. Do finále se nakonec probojoval německý tým Future Stars, který vyzval Draky z Brna.

Zpěvačka Shakira a fotbalista Gérard Piqué se rozešli
Zpěvačka Shakira a fotbalista Gérard Piqué se rozešli