Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Konec kvůli nevěře! Fotbalista Piqué a zpěvačka Shakira oznámili rozchod

Autor: pl, ČTK

Viselo to ve vzduchu, a nakonec se tak i stalo. Kolumbijská zpěvačka Shakira (45) a obránce fotbalové Barcelony Gérard Piqué (35) oznámili, že se rozcházejí. S odvoláním na prohlášení Shakiry o tom informovala agentura AFP. Pětačtyřicetiletá zpěvačka, kterou proslavily hity jako Whenever, Wherever nebo Hips Don´t Lie, byla ve vztahu s Piquém 12 let. Spolu mají dva syny.

„S politováním musíme potvrdit, že se rozcházíme. Pro blaho našich dětí, které je pro nás nejvyšší prioritou, žádáme o respektování našeho soukromí," uvedl pár v prohlášení, které zveřejnili zpěvaččini právníci.

Shakiru podváděl s hosteskou

Z oficiálního prohlášení se tedy žádné konkrétní detaily nedozvíme. Před několika dny ale vyplul na povrch Piquého skandál v podobě nevěry s mladou hosteskou. Na nevěru měla přijít sama Shakira, když měla svého dlouholetého přítele načapat. Informaci, že se má jednat o dvacetiletou, blonďatou hostesku, která má ještě studovat, přinesl španělsky deník El Periodico.

Slavný pár se spolu seznámil kolem roku 2010, když zpěvačka natáčela videoklip s fotbalovou hymnou Waka Waka pro tehdejší fotbalový šampionát v Jihoafrické republice. Nikdy se nevzali. V lednu 2013 se páru narodil syn Milan, druhý syn Sasha přišel na svět o dva roky později.

Piqué měl být údajně hudební divě nevěrný
Piqué měl být údajně hudební divě nevěrný