Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jardo, vidíš to? Jágrova Dominika si z kuchyně řekla o svatbu!

Autor: sm

Snesla by mu modré z nebe! Hokejistova krásná partnerka Dominika Branišová (27) dělá vše pro to, aby se Jaromír Jágr (50) měl jako v bavlnce. Uklízí, dělá mu řidičku, vždy a všude je mu oporou a kromě toho si jej hýčká i jídlem. A právě z kuchyně poslala Dominika svému milému jasný vzkaz! 

Zatímco většina lidí by v těchto parných letních dnech nejraději vyrazila k vodě, Dominika zůstává v kuchyni, kde vyvařuje a peče. Fanouškům se pochlubila, že zvládla během jednoho dne udělat domácí hovězí vývar a také banánový chléb. Během toho, co jí pod rukama vznikaly dobroty nezapomněla svého partnera Jaromíra Jágra lehce pošťouchnout: „Dneska je to na vdávání,“ poznamenala totiž u jednoho ze svých příspěvků z kuchyně.

Jágr ale veřejně na její narážku nereagoval a tak se fanoušci mohou o jeho případné soukromé reakci maximálně dohadovat, stejně tak jako o tom, kdo bude na konci dne u slavného páru řešit nádobí. Není to totiž tak dávno, co se hokejová legenda svěřila svým příznivcům, že jej partnerka nutí do vyklízení myčky.

A přesto, že Jágr nejprve úplně nadšeně nevypadal, později tomu asi docela přišel na chuť, vzhledem k tomu, že svou partnerku veřejně popichoval, aby mu nezapomněla sklidit nádobí, ať má později co vyndavat. 

Krásná přítelkyně Jágra Dominika Branišová: Jarda mi dal zákaz a dítě až za rok!
Video se připravuje ...

Slyší Jágr své svatební zvony?

Přesto, že kladenský rodák měl za celý dosavadní život po svém boku mnoho krásek, ani jedna to s ním nedotáhla až před oltář. Skoro to ale začíná vypadat, že Dominika je tomu nejblíž, právě i kvůli své kuchařské zdatnosti. Ne nadarmo se přece říká, že láska prochází žaludkem.

Zatímco se sama modelka nedávno svěřila médiím s tím, že o svatbě doma s Jágrem spíše žertují, Jágr na otázku veselky většinou odpovídá spíše vyhýbavě a s humorem, stejně jako na dotazy ohledně potomka, na kterého má podle něj stále čas.