Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Legendární boxer Tyson šokuje okolí: Myslím, že brzy zemřu!

Autor: pl

Nikdo z nás nezná den ani hodinu, kdy zemřeme. Bývalý boxerský šampion Mike Tyson (56) si ale myslí, že jeho čas přijde brzy. Se znepokojivým prohlášením přišel ve svém podcastovém pořadu zvaném Hotboxin´. Legendě boxu přitom není ani 60 let.

Tyson se bavil se svým hostem Seanem McFarlandem, který se živí jako terapeut. Konverzace se postupně přenesla na téma smrt. „Všichni jednoho dne zemřeme,“ začal slavný boxer. „Když se podívám do zrcadla, vidím malé fleky na obličeji. Říkám si tedy ,Wau, to znamená, že má záruční lhůta brzy vyprší, opravdu brzy,´´´ prohlásil kontroverzní sportovec.

Kromě smrti mluvil ještě o penězích, konkrétně o tom, že peníze nutně neznamenají štěstí. „Jak vám mám dokázat, že vás miluji, když máte hromadu peněz?,“ filozofoval Tyson s terapeutem. Podle jeho slov lidé, kteří tvrdí, že mít spoustu peněz znamená být šťastný, nikdy finančně bohatí nebyli.

„Hrozný je taky ten pocit falešného bezpečí. Jste přesvědčený, že se nic nemůže pokazit. Například že banky nemůžou zkolabovat. Myslíte si, že jste nepřemožitelný, když máte mraky peněz. To ale není pravda,“ zamyslel se. „Proto vždy říkám, že peníze poskytují pouze falešný pocit bezpečí. To, že máte kupu prachů v bance neznamená, že nemůžete chytnout chorobu nebo že vás nesrazí auto,“ upozornil Tyson na závěr tématu.

Legendární boxer Mike Tyson si myslí, že brzy zemře
Legendární boxer Mike Tyson si myslí, že brzy zemře