Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podivná smrt mladého boxera (†20): Mrtvého jej našli u silnice s 50 vpichy!

Autor: sm

Už jako mládežník sbíral medaile a v boxu chtěl patřit mezi elitu. Šikovného sportovce Kuldeepa Singha ale nakonec bohužel potkala krutá smrt. Lidé jej našli ležet u cesty s více než padesáti vpichy od injekční stříkačky. Rodina navíc tvrdí, že všemu předcházely zvláštní okolnosti...

Neznámí mladíci prý měli minulou středu násilně mladého boxera odvést pryč z domu. Později se na rodinu Kuldeepa obrátili místní, kteří blízké informovali o tom, že Ind bezvládně leží na cestě. Mladý sportovec byl sice ještě převezen do nemocnice, ale jeho tělo už cestu nezvládlo a při transportu zemřel. 

„Nějací místní mladíci ho násilím odvedli po vyučování na vysoké škole a později nám lidé oznámili, že ho našli v bezvědomí,“ vyjádřil se podle Indian Express bratr zesnulého. „Když jsme pak dorazili do nemocnice, lékaři nám sdělili, že zemřel na předávkování drogami. Místní mládež mu píchala injekce a my doufáme, že pitevní zpráva vše objasní,“ přeje si Mela.

Podle vyjádření trenéra měl ale mladík s drogami oplétačky už dříve. „Přišla za ním stejná skupina mladých lidí a dala mu dávky heroinu. Musel být hospitalizován v místní nemocnici. Poté se mnou začal znovu denně trénovat. Včera ho unesla stejná parta mladíků, a když jsme viděli jeho mrtvé tělo, viděli jsme více než 50 stop po injekčních stříkačkách. Dříve žádné takové stopy neměl, jak je možné, že to mohl udělat on?“ nechápe kouč Hardeep Singh.

Mladík měl na těle prý přes 50 vpichů od injekcí
Mladík měl na těle prý přes 50 vpichů od injekcí

Témata:  blesksportIndienemocnicesmrtbox