Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dcerka hokejisty Šlégra: Sexy postavou provokuje od moře!

Autor: sm

Krasavicemi se to doma u »zlatého hocha« z Nagana jenom hemží! Partnerka někdejšího špičkového obránce Jiřího Šlégla má sice větší »zbraně«, ale jak teď na dovolené odhalila jeho dcera Jessica (22), i ona má co nabídnout!

Jessica Šlégrová (22) pracuje jako kadeřnice, ale ani ona si nenechala ujít pořádnou letní dovolenou. Odpočinout si vyrazila k Rudému moři a fanouškům pravidelně posílá obrázkové zdravice. Doma v Česku tak pánové mohou závidět, jaké tělo teď mají Egypťané denně na očích! 

Někteří z fanoušků o ní ale mají v arabské zemi strach. „Jsi až moc krásná, buď na sebe opatrná,“ zní jeden z komentářů u fotky, kde Jessica předvádí své ladné tělo v laškovně střižených plavkách. 

Vzápětí se ale dcera slavného hokejisty přihlásila svým sledujícím znova a ani tentokrát je neochudila o pohled pro bohy. Pokud ale pánové na sociálních sítích půvabné Jessicy dojdou dále než k její sexy postavě, pak přijde trpké zklamání. Brunetka má totiž už dlouho po svém boku přítele, se kterým vypadá moc šťastná...

Šlégr s druhou chotí Lucií.
Šlégr s druhou chotí Lucií.