Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Zděšení u Salákových: Výzva k nastoupení do výkonu trestu!

Autor: sm

Po dovolené v exotice čekala na gólmana Alexandra Saláka a jeho ženu Míšu mimo jiné plná poštovní schránka. A jedno z hromady psaní bylo obzvláště důležité! Tedy alespoň na oko. Šlo totiž o výzvu k nastoupení do výkonu trestu.

Prázdninová jízda skončila a hokejový gólman Alexander Salák a jeho manželka Michaela se musí vrátit zpátky do reality. Ta ale několik sekund po vyzvednutí dopisů z poštovní schránky působila poměrně krutě. Míše totiž dorazil dopis, který zdánlivě hlásal, že se má brzy ohlásit v ruzyňské věznici! 

„Po třech měsících otevřeš schránku, která je narvaná dopisy a mezi nimi i tři se zeleným pruhem, bez adresáta. Tak to otevřeš a tam tohle,“ napsala vyděšená Saláková k podivnému dopisu, který má adresáta zcela očividně úplně někde jinde a jediné, co s ním má drobná blondýnka společného je podoba jmen. Nepochopitelně ale nejde o první mylné doručení. 

„Člověka neznáš, adresa úplně jiná, trvalé bydliště v Ústí a hodí to do schránky tobě, dokonce třikrát,“ nechápala maminka pěti dětí, jak se takový »omyl« může přihodit, natož opakovaně. A rozhodně nebyla sama.

Zatímco manželku hokejového reprezentanta tímto dopisem doručovatel průběžně děsí, reálnému adresátovi může naopak způsobit nemalé potíže.

Míša se podělila o dopis, který by mnohým přivodil infarktové stavy. Nepochopitelným omylem ji přišla výzva k nástupu do výkonu trestu
Míša se podělila o dopis, který by mnohým přivodil infarktové stavy. Nepochopitelným omylem ji přišla výzva k nástupu do výkonu trestu