Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Salák se oslavou na výročí vytáhl: Se ženou slavil v exotice!

Autor: sm

Pokud měl někdo v zimě pochybnosti o trvající lásce mezi brankářem Alexandrem Salákem a jeho ženou Míšou, pak mu teď slavný pár ukázal, na jak velkém omylu byl. Hokejový reprezentant a jeho manželka teď oslavují výročí svatby a Saša se rozhodně nespokojil s žádnou maličkostí. Se svou ženou se vypravil na parádní dovolenou!

Výročí svatby páru sice připadalo už na začátek července, ale překvapení, které si Salák pro svou ženu připravil, nakonec společně realizovali až teď. 

„I když jsme výročí svatby měli 3.července, ale to nevadí, kdo si počká, ten se dočká. 12 let je dlouhá doba a bude hůř. Teda líp a líp, ty můj přístave! Jsi nejlepší! Ať tohle nikdy neskončí,“ napsala Saláková k videu, které dokumentuje jejich dobrodružství v exotickém Bali, kde výročí oslavili ve špičkovém hotelu obklopeni divokou indonéskou přírodou.

A hokejový gólman evidentně myslel i na ty nejmenší detaily. Ubytování totiž zajistil ve hotelu Four Seasons ve městě Sayan, kde jim hotelový personál připravil gratulaci k výročí dokonce i na postel.

Z příspěvků na sociálích sítích pak bylo patrné, jak Míšu celý nápad nadchl, stejně jako dovolená sama. Učarovala ji příroda, místní muži hrající na tradiční indonéský hudební nástroj a v neposlední řadě také překonala sama sebe, když se svým mužem naskočila na motorku. 

Mohl si snad Salák pro maminku svých pěti dětí připravit snovější oslavu dvanácti společných let?

Gólman Alexander Salák
Gólman Alexander Salák