Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Baník zasáhla tragická zpráva: Smrt oddané fanynky Aničky!

Autor: ptr

Zpráva, kterou nikdo nechce slyšet. Přesně taková dnes přiletěla z Ostravy. Zdejší fotbalový klub oznámil velice smutnou událost. Zemřela jedna z nejoddanějších a nejvěrnějších fanynek Baníku, který letos slaví stoleté výročí.

Znal ji každý, kdo za Baník hrál nebo mu fandil. Žena s dobrým srdcem, které tlouklo pro její milovaný klub. O tom, jak významnou stopu zanechala v místní komunitě, svědčí i počet reakcí na oficiální oznámení o její smrti. Tisíce lidí truchlí nad skutečností, že oblíbená Anička už nikdy nepovzbudí chlapce před zápasem. Její odchod zasáhl celý klub.

„Žádný odjezd Baníku z Bazalů směrem k ligovému utkání na půdě soupeře se neobešel bez její přítomnosti. Vždy hráčům přišla popřát hodně štěstí a doufala ve vítězství. Kromě toho přicházela na Bazaly za hráči každé úterý. Vždy s přáním všeho dobrého, často úhledně napsaným. Její vzkazy zdobily nástěnku u kabin A-týmu Baníku. Modrobílé srdce Aničky Thimové v sobotu dotlouklo. Aničko, Baník na Vás nikdy nezapomene. Budete nám moc chybět,“ rozloučil se dojemně fotbalový klub se srdcařkou.

Fanoušci Baníku
Fanoušci Baníku