Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující rozuzlení vztahu slavného fotbalisty: Po 9 letech rozvod?!

Autor: ptr

Turbulentní manželství je zřejmě definitivně u konce. Argentinský kanonýr Mauro Icardi (29) zřejmě dostal definitivně kopačky od své manželky Wandy (35). Ta uvažovala o rozchodu již v minulém roce, kdy se hodně propírala nevěra jejího manžela, nakonec se ale vše urovnalo a zdálo se, že největší trable mají za sebou. Nyní je jasné, že tomu tak nebylo.

Populární pár zásobuje své fanoušky řadou informací i fotografií ze svého soukromí, tentokrát však došlo na nečekané odhalení. Když se Wandy na Instagramu zeptal jeden z obdivovatelů jak dlouho už je provdána za úspěšného fotbalistu, tak odpověděla „byli jsme svoji devět let“. Minulý čas jasně naznačil, že manželský svazek je u konce.

O pár chvil později proto sama blonďatá kráska uvedla věci na pravou míru. „Je pro mě velmi bolestivé v tento okamžik žít. Ale vzhledem k mému odhalení a spekulacím médií je lepší, abyste o tom věděli ode mě. Nemám co víc vysvětlovat a nebudu uvádět žádné podrobnosti rozchodu. Prosím, abyste respektovali soukromí nejen moje, ale i našich dětí,“ potvrdila domněnky o konci vztahu.

Není tedy zřejmé, co bylo tím finálním důvodem rozchodu, ale jednou z příčin mohlo být současné odloučení. Wanda natáčela televizní show v rodné Argentině, kdežto Mauro trávil svůj čas v Turecku, kde hostuje ve slavném Galatasarayi z pařížského PSG. Vztah na dálku zřejmě vyvolával určité napětí, které rozhodně při problémech nepomáhalo. Pár má spolu dvě děti, Francescu (7) a Isabellu (5), které zatím zůstaly s otcem.

Krásná Wanda zřejmě definitivně opustila svého muže Maura Icardiho.
Krásná Wanda zřejmě definitivně opustila svého muže Maura Icardiho.