Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Podivná smrt mladého sportovce (†24): Našli ho mrtvého v klubu!

Autor: ptr

Tragicky skončilo pátrání po nezvěstném hráči ragbyové ligy Liamu Hampsonovi (†24). Ten se ztratil přátelům během dovolené ve španělské Barceloně, a když ho ani po 24 hodinách nenašli, tak kontaktovali policii. Ta uspěla po dalších třech hodinách, ale výsledek pátrání byl zdrcující. Liam už se z výletu domů nevrátí.

Australský ragbista se vydal s přáteli na posezónní trip po Evropě a jednou ze zastávek byla i Barcelona. Tam si partička vyhlédla noční bar Sala Apollo, kde se chtěla pobavit. Pro Liama se však jednalo o fatální rozhodnutí. Svým kamarádům zmizel a ani následná snaha ho kontaktovat či najít skrz sociální sítě neslavila úspěch.

Následující den tak požádali o pomoc policii. Bezvládné tělo mladíka bylo po tříhodinovém pátrání nalezeno na podlaze v osudném nočním klubu. Podle policie byl příčinou smrti pád ze zhruba desetimetrové výšky. Jeho skon následně potvrdil i otec Brett.

„Probudili jsme se do zpráv, které nikdo nechce slyšet. Jsme zdrceni kvůli zjištění, že Liam měl nehodu a bohužel nepřežil,“ napsal otec na Facebooku. „Máme zlomené srdce. Liam byl velmi milovaným synem, bratrem, vnukem, strýcem a přítelem. Slova nemohou vyjádřit náš smutek. Nemůžeme dostatečně poděkovat jeho kamarádům za to, že tam byli s Liamem a pomáhali při hledání našeho chlapce. Naše myšlenky jsou s nimi.“

Australský ragbista Liam Hampson
Australský ragbista Liam Hampson