Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rok po smrti Dušana Paška ml. (†36): Hrob odhalil další neštěstí!

Autor: pl

Jako prokletí. Přesně tak působí rodina někdejšího hokejisty a funkcionáře Dušana Paška (†36). Po smrti jeho otce a jeho loňské smrti letos vyplula na povrch další smutná zpráva. Už ani Dušanova oblíbená babička Irma není mezi živými!

K synovi a vnukovi nyní přibylo i její jméno. Irma Pašková zemřela letos v červnu, pouhých osm měsíců po smrti milovaného vnuka Dušana. Podle informací slovenského webu Šport24.sk Irma vnukovu smrt kvůli podlomenému zdraví moc nevnímala.

Přepsala na něj byt

„S jeho odchodem odešla i část mě, s něčím takovým se rodič nikdy nesmíří. Myslím na něho každý den a stále mi chybí,“ řekla kdysi v rozhovoru pro Šport24.sk paní Irma o smrti svého syna. „Naštěstí se o mě stará můj vnuk Dušan a zmírňuje můj žal.“ Láska k vnukovi byla tak velká, že na něj dokonce nechala přepsat svůj byt v bratislavském Ružinově.

Bývalý generální manažer celku Bratislava Capitals měl spáchat sebevraždu, ale kolem okolností jeho smrti panují pochyby. Údajně si měl sám prostřelit hlavu, ale smrtelná rána vedla do čela. I řada balistických posudků zpochybňovala, že by se mohl takto zabít bez cizí asistence. Spekulovalo se o tom, že za vším stojí velké částky peněz, které vášnivý sázkař prohrál a kontakty na slovenskou mafii. Jeho otec Dušan zemřel před 24 lety.

Irma Pašková zemřela letos v červnu
Irma Pašková zemřela letos v červnu