Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Není mluvčí rodiny! Becker se distancuje od manželky

Autor: pl

Už dva týdny si tenisová legenda Boris Becker odpykává vězeňský trest dva a půl roku za finanční podvody. Výši trestu ostře zkritizovala jeho manželka Lilly, se kterou už čtyři roky vede rozvodové řízení. Výpovědi manželky se mu ale nelíbí. Informoval o tom prostřednictvím svého právníka.

Christian-Oliver Moser, který Beckera u soudu zastupoval, dal nespokojenost ohledně Lilly jasně najevo. „Lilly Beckerová působí dojmem, že je mluvčí rodiny, ale není,“ vysvětlil právník zahraničním médiím. „Osoba, která je s mým klientem léta ve složitém rozvodovém řízení, a která se donedávna s rodinou Beckerových vážně nestýkala, by měla uvážit trochu zdrženlivosti.“

Podle Lilly jsou ale, co se týče podpory Beckera, společně s další bývalou manželkou Barbarou a současnou partnerkou Lillian za jedno. Některé lidi by tento fakt možná dojal, ne však právníka Mosera. „Současná přítelkyně mého klienta je dost stará na to, aby mluvila sama za sebe. Lilly k tomu opravdu nepotřebuje,“ uzavřel Moser kritiku neoficiálně bývalé manželky.

Beckerová si po Borisově uvěznění užívá slávy. Přijala pozvání do slavné show Peirce Morgana a tam si pustila pusu na špacír. Vykládala, že jsou s legendárním tenistou stále manželé, že ho stále miluje a další pikantnosti. 

Tenisová legenda a dnes expert Boris Becker
Tenisová legenda a dnes expert Boris Becker