Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Dcera Kobeho Bryanta (†41) konečně v bezpečí? Stalker dostal soudní zákaz

Autor: ptr

Konečně může vydechnout trochu klidněji. Nejstarší dcera tragicky zesnulého basketbalisty Kobeho Bryanta (†41) Natalia (19) se dočkala vytouženého rozhodnutí soudu. Její stalker Dwayne Kemp (32) má tříletý zákaz přiblížení.

Rozsudek padl ve středu u soudu v Los Angeles, kde Natalia podala podrobné svědectví o počínání nebezpečného slídila. Uvedla, že Kempa osobně nezná, ale děsí ji, čeho je schopen. Jeho jednání označila za „znepokojující“ a tvrdila, že v jednu chvíli dokonce kontaktoval její kosmetičku a nabídl jí, že zaplatí za služby, které absolvovala.

„Soudce byl přesvědčen, že Kemp je dostatečně nebezpečný, aby rozhodl o tříletém zákazu přiblížení,“ sdělil Nataliin právník Nick Sanchez pro TMZ. Od minulého měsíce již byl v platnosti dočasný zákaz, který stejně jako nový tříletý určuje minimální vzdálenost, kterou musí dodržovat. Podle rozhodnutí soudu jde o 200 yardů (182,88 metru) od Natalie, jejího domova, práce, jejího auta, školy a domu spolku na Univerzitě Jižní Kalifornie (USC).

Dwayne tvrdil, že ji pronásledoval kvůli své iluzi, že jsou v romantickém vztahu. Poprvé Natalii kontaktoval před dvěma lety, když jí bylo pouhých 17 let.

Podle nového tříletého zákazu nemůže Kemp také vlastnit ani kupovat žádné střelné zbraně a měl 24 hodin na to, aby odevzdal všechny zbraně, které aktuálně vlastnil. Kemp je nadšenec do zbraní, který byl již dříve zatčen a souzen za nejméně 4 zločiny, včetně jednoho zahrnujícího střelné zbraně.

Natalia Bryantová
Natalia Bryantová