Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vánoce Evy Puskarčíkové: Štědrý den strávila sama! Co vzkázala dalším »osamělcům«?

Autor: sm

Většina lidí si včera užívala sváteční den plnými doušky. Štědrovečerní večeře po boku rodiny ani rozbalování dárků se ale u Evy Puskarčíkové nekonalo. Bývalá biatlonistka svým fanouškům přiznala, že 24. prosinec byl u ní letos dnem jako každý jiný a s lidmi na instagramu se podělila o zajímavou myšlenku. 

„Pokud to máte na etapy, jako my, a jste dneska doma sami, jako já, myslím, že taky není důvod se hroutit,“ napsala během Štědrého dne na sociální sítě Puskarčíková. Ostatně, její  odinné sešlosti může občas trochu ovlivnit i italský původ jejího přítele.

Zatímco rodiče Evy bydlí v Česku, rodina Thomase Bormoliniho má svůj domov v Livignu. Jestli skutečně právě vzdálenost mezi Itálii a Českou republikou byl důvod k tomu, že Eva v sobotu Štědrý den neoslavovala, sice nepotvrdila, ale fanouškům ukázala svůj pohled na věc, který je k zamyšlení.

„20., 24., nebo 27., Vánoce jsou krásné, ale ještě hezčí je, když si je dokážete udělat i v průběhu roku,“ podělila se o svou myšlenku, kterou doplnila srdíčkem pro všechny, kteří sobotu strávili sami. Své poselství doplnila také o hasthtagy »nepřeceňujme ty svátky«. A »svátky kdykoliv«.

Bývalá biatlonová reprezentantka zůstala na Štědrý den sama
Bývalá biatlonová reprezentantka zůstala na Štědrý den sama