Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Navrátilová znovu bojuje s rakovinou: Dojemný vzkaz manželky!

Autor: sm

Všichni doufali, že boj se zákeřnou nemocí už má Martina Navrátilová (66) za sebou. Rakovina se ale k tenisové legendě vrátila jako bumerang a česká rodačka se tak znova musí rvát o své zdraví. Velkou oporou je jí teď manželka Julia (50), která krátce po zvřejnění smutné informace sdílela dojemný vzkaz.

Na boj s rakovinou není sama. Po svém boku má Martina Navrátilová bývalou ruskou miss Julii Lemigovou, která je ji nejen v těchto těžkých chvílích velkou oporou. Krátce poté, co tenisová šampionka potvrdila veřejnosti zprávu o nálezu dvou nádorů zveřejnila její manželka dojemný vzkaz. 

„Děkujeme všem, kteří se nám ozvali se slovy podpory. Společně budeme bojovat,“ napsala Julia ke společné fotce s Martinou a jejich pejskem. Na příspěvcích, které v poslední době přidávala manželka tenistky na sociální sítě je vidět, že se snaží pomoci své polovičce přijít na jiné myšlenky jak to jen jde.

V době, kdy se evidentně zdravotní problémy sportovní legendy minimálně řešily, pokud už o nich nebylo přímo jasno, vzala Martinu na drink. „Kdo říká, že se nemůžeš bavit během týdne? Rande s Martinou,“ připsala brunetka ke společnému selfíčku z baru.

Kromě toho také Julia porušila důležitý slib, kterého se dlouho držela. Devět let se totiž bránila tomu, aby se na kurtu Martině postavila. V prosinci ale nakonec popadla raketu a z rázného »ne« se stalo »ano«. Mohla by snad být české legendě ještě větší podporou?

Tenisová šampionka Martina Navrátilová opět bojuje s rakovinou
Tenisová šampionka Martina Navrátilová opět bojuje s rakovinou