Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kruté podmínky pro Ronaldovu Georginu: Tohle ji může dostat do maléru!

Autor: sm

Ronaldo svým rozhodnutím pro Al-Nassr nejspíš doma úplně radost neudělal. Kývnout na nabídku v Saúdské Arábii sice přinese do rodinného rozpočtu neskutečný balík, ale jeho partnerka Georgina Rodríguezová se bude muset dost krotit. Stačí totiž málo k tomu, aby se dostala do problémů!

Už dříve se řešilo, že Saúdové jsou poměrně striktní ohledně soužití nesezdaného páru. Pravidla se v jedné z nejpřísnějších muslimských zemí trochu uvolňují a tak naštěstí tamní úřady nebudou řešit, že Cristiano Ronaldo žije s partnerkou, která je sice matkou jeho dětí, ale jeho manželkou nikoliv. Jenže stále je tady řada obyčejných věcí, které Georgina mohla v Evropě bezstarostně dělat, zatímco v Saúdské Arábii jí za to hrozí problém.

Družka jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob je zvyklá nosit pořádně těsné oblečení a dát pomocí outfitů vyniknout svým přednostem. S tím je v arabské zemi konec.

Tradiční abáju, která zakrývá cokoliv od ramen po boty sice nosit nemusí, ale výstřihy a uplé oblečení bude pro tamní obyvatele a úřady stále trnem v oku. Španělka tedy bude muset asi trochu protřídit šatník a zařadit do něj daleko volnější a méně vyzývavé věci.

Další omezení přichází se stravou, která se ovšem týká i Ronalda. Saúdská Arábie je coby muslimská země velice striktní ohledně vepřového masa, které se tady nesmí jíst a ani přivážet. Před pár lety dokonce kolovala světem zpráva o tom, že Saúdové testovali i některé cukrovinky na přítomnost vepřového masa.

V neposlední řadě bude muset modelka být velice opatrná ohledně alkoholu. Muslimům je samozřejmě zapovězen, proto v zemi není jeho pití dovoleno. A porušením tohoto pravidla by si jakýkoliv cizinec koledoval o pořádný průšvih...

Z hlediska prostředí pro život si Ronaldo asi mohl vybrat i lepší místa...
Z hlediska prostředí pro život si Ronaldo asi mohl vybrat i lepší místa...