Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Strach olympijské vítězky Kuzminové: Synovi šlo o život!

Autor: pl

Začátek nového týdne byl pro někdejší slovenskou biatlonistku Anastasii Kuzminovou (38) jak z hororu. Nechybělo totiž mnoho, a jejího syna Jeliseje (16) málem srazilo auto! Od neštěstí dělily chlapce jen centimetry. Co přesně se vlastně stalo?

Vždycky se rozhlédnout, nejlépe dvakrát. Na paměti to rozhodně bude mít i Jelisej, potomek trojnásobné držitelky zlaté olympijské medaile Anastasii Kuzminové. Toho málem srazilo auto v plné rychlosti! Kuzminová o děsivém zážitku informovala na instagramu.

„Včera večer na přechodu pro chodce nějaký uspěchaný řidič ,ťukl´ nárazníkem do kolena mého syna,“ začala Kuzminová znepokojivě. „Když se Jelisej snažil vzpamatovat ze šoku, řidič stáhl okénko, vykřikl ,pardon´ a ujel. Ani se ho nezeptal, jestli je v pořádku. Kolikrát jsem já jako chodec na přechodu pro chodce schytala nadávky a komentáře uspěchaných řidičů,“ zoufala si nejlepší slovenská biatlonistka.

Nedávno přitom zažila další šok ve spojení s agresivními řidiči. Konkrétně před Vánoci. Právě její syn byl společně se svým tátou Danielem svědkem toho, jak auto srazilo psa a vůbec se nezastavilo. „Ani další auto nezastavilo. Zbytek týdne jsme spolu s veterináři z Banské Bystrice a Trenčína bojovali o jeho život. Bohužel jsme prohráli,“ uzavřela rodačka z Ruska smutné vyprávění.

Bývalá slovenská biatlonistka Anastasia Kuzminová má za sebou dramatické chvíle. Chybělo pár centimetrů, a jejího syna mohl srazit nezodpovědný řidič
Bývalá slovenská biatlonistka Anastasia Kuzminová má za sebou dramatické chvíle. Chybělo pár centimetrů, a jejího syna mohl srazit nezodpovědný řidič