Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ronaldo si s Georginou užívá Saúdskou Arábii: Luxusní romantické rande!

Autor: ptr

Slavný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo (37) se po zimním přestupu zabydluje v nové zemi a zdá se, že se mu nové místo k životu velmi zamlouvá. Dokonce už si dopřál pořádně luxusní rande v romantických kulisách tradiční kamenné budovy.

Se snímky z povedené schůzky se podělila Georgina na svém oblíbeném instagramu. „Večeře s mou láskou,“ okomentovala jednoduše ale výstižně sérii fotografií. Fanoušky samozřejmě nejvíce dostal černobílý obrázek, na kterém veleúspěšný Portugalec líbá svou partnerku na tvář se zamilovaným výrazem. Je více než patrné, že láska slavný pár neopouští ani po letech společného života a změnách prostředí.

Rodina se zabydluje na Blízkém východě poté, co Ronaldo překvapivě podepsal s Al-Nassrem kontrakt na téměř pět miliard korun ročně. Aktuálně bydlí v jedné z nejvyšších budov Saúdské Arábie. Cristiano, jeho přítelkyně a děti jsou ubytováni v hotelu Four Seasons v 99patrovém Kingdom Tower. Zda obývají luxusní královské apartmá, které se nachází ve dvou patrech  a pravděpodobně stojí více než sto tisíc korun za noc.

Cristiano Ronaldo se svou láskou Georginou
Cristiano Ronaldo se svou láskou Georginou
Ronaldův luxusní důchod v Arábii: co potřebujete vědět o jeho novém klubu Al-Nassr
Video se připravuje ...