Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ronaldovo první bydlení u Saudů: Luxus v prezidentském apartmá!

Autor: ptr

Tak takhle by to šlo! Přesně to si může říkat fotbalová superstar Cristiano Ronaldo (37) a jeho rodina. Novou životní kapitolu, kterou začínají v Saudské Arábii, si užívají i díky luxusnímu bydlení. Jeden z nejlepších fotbalistů historie se aktuálně zabydluje v královském apartmá supermoderního hotelu Four Seasons v Rijádu.

Dechberoucí mrakodrap Kingdom Tower, který v sobě luxusní hotel ukrývá, je jednou z nejvyšších budov v Saudské Arábii. Devětadevadesátipatrová budova je architektonickým skvostem. A přímo v jejím jádru se nachází dvoupatrové prezidentské apartmá, které slavný fotbalista aktuálně obývá. Cena není veřejně známá, ale druhé menší prezidentské apartmá stojí těžko uvěřitelných devadesát tisíc korun za noc.

Cristiano by měl v tomto přepychu strávit cca jeden měsíc, než si najde trvalé bydlení. „Pobavte se jedinečným výhledem na Rijád. Naše nejnovější dvoupatrové apartmá se rozprostírá ve 48. a 50. patře hotelu s vysokým obývacím pokojem, soukromou kanceláří, jídelnou a mediální místností,“ popisuje svůj skvost samotný hotel.

Vyhovující se zdá i nabízená možnost stravování. Dostupné jídlo pochází z řady různých míst včetně Číny, Japonska, Indie a Středního východu. Nadšením ohledně nového domova oplývá i Ronaldova partnerka Georgina, která je prý s hotelem spokojená, protože se nachází přímo u nákupního centra s obchody jako Louis Vuitton a Zara. Mezi další vybavení patří například tenisový kurt, lázně, sauna a masáže.

Na stěně kancelářské místnosti je plazmový televizor.
Na stěně kancelářské místnosti je plazmový televizor.
Ronaldův luxusní důchod v Arábii: co potřebujete vědět o jeho novém klubu Al-Nassr
Video se připravuje ...